Vizuális élmények Bangkok

Bangkok fővárosa Thaiföldön, és a legfontosabb kulturális és történelmi helyen az országban. Testesíti meg szociális impulzus a délkelet-ázsiai emberek. Ez eltörpül más városok Thaiföldön intézkedéseit lakosság és a befolyás. Miután földet Bangkokban, akkor rájönnek, hogy sok helyen érdemes ellátogatni, és élvezi ezt a gyönyörű helyet. Olvasson tovább, hogy első öt helyen Bangkokban, hogy kapsz vizuális élményt.Most foglaljon olcsó repülőjegyek Bangkok a légitársaságok száma. A teljes listát a légitársaságok látogasson Bravofly honlapján.

Öt vizuális élmények Bangkok:

1. Wat Pho

Wat Pho elsősorban buddhista templom, amelynek fő vonzereje a fekvő Buddha. Ez az egyik legrégebbi templom az országban, a munka megkezdése a 17. században. Egy óriási 15 méteres Buddha-szobor díszíti a templomot a feliratokat 108 különleges karaktereket a buddhista szókincs. Ezt szolgálja az első orvosi képzés miatt a világhírű thai masszázs.

2. Wat Arun

Wat Arun vagy a Temple of the Dawn kolostor egyik fő turisztikai látványossága Bangkok. Amint a napfény érinti a helyeken, az egész mérföldkő indul izzó gyöngyház ragyogást. A fő attrakció a központi “Prang”, amely egy hatalmas porcelán torony. A hamu a kedvelt Rama király II kerülnek internálták ezt a szerkezetet. A legtöbb Bangkok túra csomagokat kínálnak korlátlan túra Wat Arun részeként kínálatát.

3. Arany Buddha

Thaiföldön egy túlnyomórészt buddhista országban. Ezért elkerülhetetlen, hogy a táj is tarkított buddhista szobrok és tárgyak. Így nem csoda, hogy a világ legnagyobb arany szobor található Bangkokban. A szobor került sor a 13. század közepén, és színaranyból készült. Ez jelképezi a legtisztább formája a lelki energia. A túra és az utazási csomag Bangkok nélkül nem teljes a látogatás az Arany Buddha.

4. Safari World

A Safari World található Bangkok, házak sok növény- és állatvilág a szárazföldi, légi és tengeri. A csillag funkciók közé tartozik az oroszlánfókák, orángutánok, delfinek és krokodil kertben. Safari World nagyon népszerű a turisták és millió tömegen, hogy ezt a helyet minden évben.


Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.