Saker att göra i Bangkok

A City of Angels olyan izgalmas, mint amilyen változatos! Bangkok olvasztótégelye feltűnő illatok, vizuális örömöket és történik életmód. A hely széles körét az utazóknak, hogy tárja fel a titkokat ezen a földön. Legyen ez a lenyűgöző szent helyek, fantasztikus várak, világhírű úszó piacokat vagy élénk éjszakai élet, mindegyik kiváló helyen Bangkok egyedülálló lenyűgöző története.

Itt vannak a leginkább szeretett és népszerű tevékenység a turisták, akik könyvet járat Bangkok kell tapasztalni, hogy a Bangkok ünnepek élvezetes.

Bevásárlóutcákhoz

A nyaralás a Bangkok nélküli vásárlás hangzik elképzelhetetlen. Vásárlás Bangkok izgalom és gyönyörködtet vásárlók szerte a világon. A fényes és toronymagas bevásárlóközpontok, a káosz a legendás energetikai utcai bazárok, Bangkok kínál mindenféle öröm, hogy az egyik kell beépíteni tervezése mellett a szabadság, hogy Bangkok és foglalás repülőjegyre ugyanaz.

Sőt, az úszó piacok Bangkokban kínál remek lehetőséget kap bepillantást a helyi életmód és hipnotikus kultúra a város. Damnoen Saduak, az egyik legnagyobb és legtrendibb minden úszó piacokat, nagyobb látványosság könnyen megközelíthető az Egyesült Királyságban. A kis piacok, például Tha Kha és Ampawa, ajánl a több helyi ízeket e fenséges helyen.

élénk éjszakai élet

Bangkok területén állapota vad és izgalmas éjszakai élet. Ahogy a nap elhalványul, a forgalom alábbhagy, és az őrült rohanás a város lesz vége, Bangkok alakul szokatlan világot a felvillanyozó és a legtöbb történik az éjszakai élet. Bangkok éjszakai szórakozóhelyekre magában, kiváló étkezés, bár repülő, szabadidős elfoglaltságot és kulturális műsorokkal. A város éjszakai életének stressz-mentes, biztonságos és nagyon élvezetes. Egy nem kell, hogy öltözzön fel, és kiad egy hatalmas mennyiségű pénzt, hogy egy része a legmelegebb klub a városban, mint a 66-os út, Bed Supperclub, Glow Nárcisz és Q Bar.


CATEGORIES : biztonságos, felvillanyozó, örömöket, szokatlan/ AUTHOR : Eric

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.